「正品海參滋陰丸」

最近疫情大爆發,做呀媽嘅又開始緊張起來,導致睡眠質素勁差,雖然好早就有睡意,但瞓咗幾個鐘之後就自然醒,之後就點碌都瞓唔番😣明明唔係捱夜都變咗捱夜,結果皮膚又變差囉🙄

就算日常煲番多啲湯水,勤力用護膚品都未必真係吸收得好,所以我開始食用「正品海參滋陰丸」,食左大概一星期後,睡眠質素明顯提升,終於冇半夜紮醒,可以一覺瞓天光🌞

「正品海參滋陰丸」選用矜貴的紐西蘭海參、花膠,海參、花膠含豐富膠原蛋白及骨膠原、多種維他命及礦物質,有效潤澤收緊肌膚,提升彈性光澤;同時改善皺紋、皮膚枯黃老化等問題;有效滋陰補肝腎訓得好,調理內在體質,最重要補膠質補水,美肌抗老!

#正品藥業 #海參滋陰丸 #養顏 #膠原蛋白 #補腎 #補水 #減淡皺紋 #改善體質 #香港媽媽

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s