VITIS®️全效矯治專用系列

其後我有箍緊牙,不過我係內箍果種,所以外表係睇唔出嘅🤫

不過箍牙期間我都會遇到不同的口腔問題,例如牙齦紅腫酸痛,刷牙時仲會流牙血。

為咗保持牙齒健康,口腔清潔一啲都唔可以忽視。最近我開始用西班牙No.1暢銷品牌 VITIS®️全效矯治專用系列。

VITIS®️全效矯治專用系列 ,係市面上唯一針對矯齒人士的口腔產品系列。

含CPC 0.05%精準配方,不含酒精,不刺激喉嚨,有助對抗牙菌膜,殺滅病毒細菌及修護功效。

尿囊素及蘆薈幫助滋潤口腔、牙齒及牙齦,抗炎及舒緩口腔潰瘍,同時養出粉紅健康牙齦,鞏固牙齒。

每天使用此系列可有效舒緩因矯齒而引起的口腔不適,傳統牙箍及透明牙箍同樣適合使用。

7歲以上小朋友及成人適用、孕婦同樣適用。

屈臣氏藥劑部及指定藥房有售。

—————————————————————

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s