免疫力係要儲返嚟

強大先可以撐過去,身為媽媽,身兼多職,又係人哋呀媽,又係人哋個囡,所以無時無刻都要保持最佳狀態,千奇唔可以比自己病。
日常除咗均衡飲食之外,我每日都會飲一支奧樂蜜C,提升免疫力,日日儲起啲免疫力,咁先可以擔任屋企嘅Super Woman架嘛。

奧樂蜜C蘊含11個檸檬的維他命C,係人都知維他命C可以提升身體免疫力,其實唔少日本家庭由1965年開始,都會係屋企常備奧樂蜜C,因為大人、小朋友同老人家都可以飲,係源自日本的健康生活好習慣嚟㗎。

過年前工作繁忙,晚晚ot,夜瞓又瞓得唔太好,為免自己捱病,我每朝一起身會飲番支奧樂蜜C,快速令頭腦清醒,工作都變得有效率。

係呢個唔可以病嘅時刻,大家都飲番支奧樂蜜C,補足元氣🙌🏻

❤️ 奧樂蜜C,官方網頁、各大連鎖超市、便利店有售。

#每日一C
#免疫力係要儲返嚟
#奧樂蜜C
#日本直送
#源自日本50年的健康生活好習慣
#作病首選
#元気ハツラツ
#oronaminchk

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s