Express Bar By Lassana

天氣咁熱,最好就係留喺屋企涼下冷氣、食下蛋糕、嘆下咖啡啦😎

之前喺旺角MOKO見到Express Bar By Lassana本身諗住買咖啡,但見到有LASSANA 同TWININGS 合作,推出全新口味嘅伯爵茶焦糖芝士蛋糕❤️

我同何莉妹妹都超鍾意食芝士蛋糕,有新口味仲要係我鍾意嘅伯爵茶焦糖,實在太吸引❤️

伯爵茶焦糖芝士蛋糕,面層是香脆嘅焦糖糖衣,內層芝士蛋糕更採用澳洲cream cheese ,芝士味濃郁之餘更有陣陣佛手柑香,清新唔膩。

另外,仲要推介LASSANA嘅COLD BREW SPARKLING有氣冷萃咖啡,咖啡加入CO2製造出有如啤酒獨特口感層次更豐富。

LASSANA 冷卒咖啡採用自家烘焙豆經過長達12小時萃取,有如啤酒獨特口感,回甘十足,一試難忘❤️




lassanacoffee #lassana #coldbrew #coldbrewcoffee #咖啡 #冷萃咖啡 #有氣咖啡 #coffee #cheesecake #cakelover #伯爵茶 #焦糖芝士蛋糕 #hkblogger #hkmama

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s