ZINO青春金蔘精華

冬天天氣勁乾燥,如果唔做好保濕,乾紋隨時走埋出嚟,過多排仲會變成好深刻嘅皺紋😓

我最近就用緊 #ZINO青春金蔘精華 ,佢藴含韓國長青人蔘、22K金箔及複合抗皺肽等多種抗老成分,增生膠原蛋白,促進肌膚代謝及血液循環,有助緊緻減淡眼、面、頸皺紋。

精華質地杰身,每一滴精華都有一粒粒金箔,而且仲散發出淡淡的人蔘味。

用法簡單,只要早晚潔面後,塗2滴於臉上、眼周及頸項,有需要的話可於皺紋較深位置額外加塗1滴。

用咗「青春金蔘精華」一星期後,感到皮膚更水潤同有彈力,額頭紋都略有減淡。

🛍銷售點🛍
📍萬寧Mannings
📍ZINO概念店
📍ZINOMALL (https://bit.ly/3dD9SMV)

ZINO #金蔘 #ZINO青春金蔘精華 #金蔘 #抗衰老 #韓國人蔘 #韓蔘 #22K金箔 #增生膠原蛋白 #抗皺緊彈 #精華 #去紋 #去紋 #緊緻 #提升彈力 #皺紋減淡 #年輕 #嫩肌 #保濕 #禮物

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s