30分鐘做咗2萬次sit up😎

減到,減唔到,減極都減唔到🫣
有冇人同我一樣,生完小朋友好多年,
個肚腩都仲喺度🥲

老實講,生完小朋友之後完全冇動力做運動🫣
我最近就去咗修身堂試下躺着做Gym。

呢部全球首創及唯一雙技術躺着做Gym神器-[BTL Emsculpt Neo],係最新一代增肌減脂儀器,專利HIFEM+™️結合Synchrode RFTM技術,可以增肌25%、減脂30%。

連產後媽媽常見嘅腹直肌分離問題,都可以解決到!做4次療程相等於12-16星期訓練!
加上有美國FDA及歐盟CE認證,安全、無痛、強效。

成個療程大概30分鐘,開始嘅時候我就覺得凍凍地,同有種谷m嘅感覺😅,因為腹部肌肉不停收縮提升,過數分鐘後,已經根據體溫自動調節溫度,而我都慢慢適應個力度。

而且過程全程都有美容師監察住,會根據我可接受能力相應調整度數,度數最高100%。

舒舒服服咁躺平30分鐘,就等於做左2萬次sit up❗️❗️❗️做完之後,即時見到腹部肚腩收緊左😍真係好神奇!

@sausantong @ipromedical

#修身堂 #iPRO #減肥專家 #增肌減脂 #EMSCULPTNEO #EMSCULPT #修身密碼 #躺着做Gym神器 #馬甲線 #人魚線 #腹肌 #蜜桃臀

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s