「胃輕鬆」

我有一個壞習慣,就係一做嘢就不停做,唔識停,一停落嚟先發現自己又餓又暈,先識得搵嘢食😵‍💫😵‍💫😵‍💫餓到胃痛😵😵😵

我都開始要養番好個胃,介紹番呢個「胃輕鬆」。針對反復性胃困擾,以天然成分長效提升胃健康。從根源解決胃粘膜損傷、胃痛、胃酸倒流、胃酸過多、胃灼熱、火燒心、消化不良,胃氣脹、反胃噁心、便秘腹瀉、及乳糖不適等困擾。實驗證明「胃輕鬆」能有效抑制幽門螺旋桿菌生長。

日本專利益生菌LJ88 (10億)

13種益生菌(201億)

19種消化酵素

護胃/舒緩不適: 每日2-3粒(建議餐後服用)

銷售地點:各大萬寧有售售價:$298/30粒

官方網店: https://www.konwayshop.com/

查詢及銷售熱線:2832 9168

———————————————————

#hkblogger #hkbeautyblogger #hkinfluencer

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s