「氣炸朱古力批」

自從何莉妹妹食過某快餐店嘅「朱古力批」後就迷上左,但期間限定嘅嘢,過咗就冇得食,所以我哋就自己整啦。

只要有個氣炸鍋真係手殘都整到呀😍

急凍酥皮的價錢略貴,我哋就用咗好方便買到嘅 #印度薄餅 代替,口感亦不比酥皮差👌🏻

「朱古力批」

材料:
64% 黑朱古力 70g
急凍酥皮/印度薄餅
雞蛋

製作:


氣炸鍋200度8分鐘。

親子共食 #親子食譜 #氣炸鍋 #氣炸鍋料理 #氣炸鍋食譜 #酥皮 #朱古力控 #朱古力酥 #朱古力批 #烘焙 #香港媽媽 #hkmama #hkmum #hkblogger #recipes #coolhkg #印度煎餅

🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

車厘媽媽與何莉妹妹
車厘媽媽食譜

Facebook:
https://www.facebook.com/imhollymama/
IG:
https://instagram.com/imhollymama
MEWE:
https://mewe.com/i/cherryhon1
Twitter :
https://mobile.twitter.com/Smallchin3
Blog:
https://imhollymama.home.blog
YouTube :
https://www.youtube.com/channel/UCUQYeZwfYHATS95vyZQwUfw
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s